Project Description

Ketnet – Golfbrekers

Al jaren zijn wij hofleverancier van de licht educatieve Ketnet games. En er verschijnt altijd een twinkeling in onze ogen als we er weer één mogen maken. De meest recente? Golfbrekers natuurlijk!

Bij een nieuwe serie hoort een nieuwe game! Een mooi voorbeeld van een crossmediaal concept!  En dus kregen we de opdracht een game te ontwikkelen welke aansluit bij de nieuwste Ketnet reeks “De regel van 3S”. In deze detectivereeks staan de eigenzinnige 17-jarige Dries en zijn vrienden Roos en Hassan centraal. De drie hebben één grote passie: surfen!

Wij bedachten de game Golfbrekers! In Golfbrekers spring je op je plank met Dries, Roos of Hassan en vlieg je over de golven! Klinkt eenvoudig, maar onderweg kom je steeds meer obstakels tegen die je moet ontwijken. Gelukkig kun je power ups oppikken die je verder helpen. En natuurlijk heeft ieder karakter speciale krachten. Zo kan Dries onzichtbaar worden als er gevaar dreigt, kan Roos met dolfijnen praten en is Hassan voorzien van de nieuwste high tech snufjes. Van je punten kun je coole boards en outfits voor je karakter aanschaffen. En uiteraard kunnen de kinderen ook in deze game weer inloggen met hun Ketprofiel, zodat ze in de highscore lijst komen en hun score kunnen delen.

Ok, genoeg gepraat. Speel ‘m nu via https://www.ketnet.be/spelen/golfbrekers of in één van de Ketnet Apps: voor IOS: http://apple.co/2km57vU of Android: http://bit.ly/2kHJZkS