Leren op de werkvloer met GPAL

Naast het ontwikkelen van (serious) games focust MAD zich de laatste jaren vooral op innoveren in leren met o.a. haar eigen product GPAL. Deze ontwikkelingen gaan niet ongemerkt voorbij in het Groningse! Onlangs was een afvaardiging van gemeente Groningen op bezoek bij MAD om alles te horen over onze app waarmee wij op een innovatieve manier leren op de werkplek faciliteren. Zo konden zij horen en zien hoe GPAL werkt, waar GPAL ontwikkeld wordt en welk team hier met volle overtuiging aan werkt.

We zijn blij met deze aandacht voor ons GPAL platform en zijn o.a. naar aanleiding van dit bezoek momenteel bezig met een pilot van GPAL bij Stadsbeheer van de gemeente Groningen. Daar wordt onze visie op leren in praktijk gebracht en worden inmiddels enthousiast de eerste video instructies gemaakt door medewerkers van Stadsbeheer (zie foto’s).

GPAL wordt al langer ingezet bij Defensie voor het opleiden van medewerkers en bij diverse andere grote organisaties in heel Nederland. Meer weten, of een GPAL demo ervaren bij jou op de werkvloer?

Neem contact met ons op via gpal-learning.com of bel naar 050- 3112935.