Natuurlijk zijn we altijd weer trots als we nieuwe leden aan de MAD familie mogen toevoegen, en dit eerste kwartaal van 2018 verwelkomen wij maar liefst 3 nieuwe collega’s! Waar de heren eerder al volop vertegenwoordigd waren bij MAD komen er dit kwartaal drie dames bij om de balans weer wat recht te trekken!

Wij stellen ze graag aan je voor:

Femke

Femke – van origine docent Nederlands – heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van mensen binnen organisaties: Hoe leren volwassenen, hoe richt je leren in en hoe zorg je ervoor dat er een cultuur ontstaat waarin medewerkers zich continue willen blijven ontwikkelen? Haar ervaring hierin sluit naadloos aan bij onze innovatieve app GPAL voor leren op de werkplek, waarvoor zij in de rol van Consultant Innovatief Leren onze klanten zal adviseren en begeleiden bij pilots en roll outs van GPAL. Femke zal vanuit Amsterdam onze projecten begeleiden en de komende tijd veelal bij Defensie te vinden zijn waar ze haar mannetje wel staat tussen de militair.

Lisa

 

In Groningen verwelkomen wij Lisa in ons ontwikkelteam! Lisa gaat er als Tester voor zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van alle producten die wij ontwikkelen optimaal gewaarborgd zijn! Naast haar ervaring als software tester heeft Lisa ook nog een achtergrond in Taalwetenschappen, en dan met name in computer-ondersteund leren. Dus ook de theorie achter gamification wordt bij het testen meegenomen. Lisa spreekt Engels, Duits en Japans én speelt ook een aardig potje tafelvoetbal. Wij zijn in elk geval al onder de indruk!

ilse

 

En dan komt Ilse ons nog versterken op gebied van administratie en office management! Ilse heeft jarenlange ervaring als secretaresse en officemanager en alle kwaliteiten in huis om ons te komen ondersteunen met het reilen en zeilen op kantoor. Ze gaat zich met name bezighouden met de financiële administratie en zal daarnaast meehelpen met het ondersteunen van ons managementteam. Ilse heeft jaren in het buitenland gewoond (Saudi-Arabie en Denemarken) en op internationale scholen gewerkt, en neemt als moeder van drie naast haar werkervaring ook een brede interesse en open blik op de wereld mee!

 

Welkom in ons team dames, we zien ernaar uit om met jullie samen te werken!