GPAL staat van van dinsdag 17 t/m donderdag 19 april op de vakbeurs Maintenance Gorinchem in Evenementenhal Gorinchem. Wij nodigen u van harte uit om stand H08 te komen bezoeken!

Bezoek deze vakbeurs voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van industrieel onderhoud en asset management. U treft hier huidige maar ook nieuwe technieken, methoden en technologieën, welke bijdragen aan het optimaliseren van het totale proces, om de problematiek rondom de verouderende asset base op te lossen of voor te zijn.

Waarom GPAL?

GPAL verhoogt de arbeidsproductiviteit en verbetert de kwaliteit van het onderhoud door snellere kennisuitwisseling, lagere opleidingskosten, sneller inwerken en overdragen van werk.

Met de GPAL app kunnen uw medewerkers door het maken en kijken van videoinstructies altijd en overal leren op de werkvloer. De bijbehorende Management Console van de app levert u snel en overzichtelijk inzicht in de leerontwikkeling van uw team én de persoonlijke bijdrage van uw teamleden aan de kennisopbouw en kennisdeling binnen uw organisatie. De gamification principes en sociale triggers in de app maken het leren leuk en uitdagend, waardoor uw team extra gemotiveerd wordt om de kwaliteit voortdurend te verbeteren.

Wij laten u op deze beurs graag zien hoe GPAL werkt in de praktijk. Registreer u hier voor een gratis bezoek! Wij hebben de registratiecode al voor u ingevuld.

Kunt u niet naar de beurs komen maar bent u wel geïnteresseerd in onze innovatieve leeroplossing?

Vraag dan nu een demo aan waarin wij bij u op locatie direct in de praktijk laten zien hoe u kunt innoveren en wat de toegevoegde waarde van GPAL is bij het leren en opleiden.