Afgelopen week ging dan ook de vijfde GPAL pilot bij het Ministerie van Defensie van start. En wel bij de Koninklijke Marechaussee op Nederlands grootste luchthaven Schiphol.

Afgelopen maanden is GPAL; hét award winning concept voor leren op de werkplek bij vier onderdelen van het Ministerie van Defensie geïmplementeerd. De pilots bevinden zich momenteel in de afrondende fase. Doel van de pilots was te onderzoeken hoe we GPAL nog verder kunnen professionaliseren als instrument voor leren op de werkplek. We kunnen nu zeggen dat GPAL goed wordt ontvangen. De reacties zijn positief en bieden voldoende aanknopingspunten om GPAL nog verder te optimaliseren.

Vijfde pilot van start

Doordat GPAL al binnen vier organisatie onderdelen van Defensie wordt gebruikt, hebben al veel werknemers kennis kunnen maken met dit revolutionaire instrument voor leren op de werkplek. Afgelopen week kwam daar nog een locatie bij: de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. De Koninklijke Marechaussee zal de komende weken GPAL gaan gebruiken. En wij zullen tussentijds een vinger aan de pols houden en ondersteuning bieden waar nodig.

Nog meer pioniers gezocht!

Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je uit contact met ons op te nemen om ook deel te nemen aan een pilot. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Info: Erik Liet of Ilse van der Hoek, 050-311 03 06 of info@gpal.nl