November 2015 won MAD met haar concept GPAL de Defensie Innovatie Competitie. Hét concept voor leren op de werkplek. Bijna een jaar later is GPAL klaar om gebruikt te worden. En dus starten deze week de eerste pilots bij verschillende onderdelen van het Ministerie van Defensie.

Het is zomer 2015.  Het Ministerie van Defensie schrijft de jaarlijkse Defensie Innovatie Competitie uit en daagt het MKB uit om met innovaties te komen op het gebied van opleiden en trainen. MAD doet mee en bedenkt GPAL. En vrijdag de dertiende blijkt niet altijd een ongeluksdag te zijn, want op die dag in november wint MAD met GPAL de Defensie Innovatie Competitie 2015. MAD laat hiermee 27 andere inzendingen achter zich.

Een geweldig resultaat natuurlijk. Waar we tot op de dag van vandaag trots op zijn!

GPAL: een revolutie voor leren op de werkplek

GPAL mogen we met recht een revolutie voor leren op de werkplek noemen. De GPAL App stelt werknemers in staat om op plezierige en effectieve wijze kennis met elkaar te delen. Met behulp van gamification principes. GPAL stimuleert kenniscreatie en voorziet in een soepele kennisuitwisseling en borging van deze kennis. Hiermee draagt GPAL op eenvoudige, doch effectieve wijze bij aan het collectieve geheugen van organisaties.

De pilots bij Defensie

GPAL is door het Ministerie van Defensie met open armen ontvangen gezien de 15 aanmeldingen voor het meedoen aan de pilot. Fantastisch natuurlijk! Uit deze 15 aanmeldingen zijn inmiddels vijf locaties gekozen om proef te draaien. Omdat we willen testen of GPAL doet wat het moet doen en aansluit bij de wensen van de gebruiker. En vooral: omdat we willen weten wat we moeten doen om GPAL nóg succesvoller te maken.

Nog meer pioniers gezocht!

We zijn op zoek naar nog meer pioniers! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Info: Erik Liet of Ilse van der Hoek, 050-311 03 06 of info@gpal.nl