Geregeld verzorgen wij Masterclasses Gamification. Om organisaties kennis te laten maken met de belangrijkste basisprincipes en de do’s en dont’s van gamification. We vinden het leuk om over ons vak te vertellen. Het programma voor het najaar is al aardig gevuld. Het RIVM, de NVWA en de Universiteit Utrecht schuiven aan! Maar wees gerust, er is nog plek!

Alweer bijna 2 jaar geleden startten we met de eerste Masterclass Gamification en al gauw breidde dit aantal zich uit. Onder andere Defensie, FIOD, Gemeente Amsterdam, GGD, Kadaster en RDW volgden al een Masterclass. In de Masterclasses leren organisaties alles over gamification. Wat is gamification precies? Waarom is het zo’n krachtig middel als het gaat om bewustwording en het veranderen van gedrag? En vooral: hoe creëer je deze impact? Al deze punten komen aan bod gedurende de Masterclass.

Interactieve aard

Belangrijk onderdeel van de Masterclass vormt het interactieve deel, waarin deelnemers direct met voor hen relevante onderwerpen aan de slag gaan. Vragen als “hoe zorg je ervoor dat werknemers bewust zijn van gevaren op de werkvloer en hun beschermingsmiddelen gaan gebruiken?” “hoe stimuleer je bewoners van je stad te bewegen?” en “hoe zorg je ervoor dat vrouwen doordrongen raken van de gevaren van roken tijdens de zwangerschap?” komen voorbij. De deelnemers gaan vervolgens in groepjes aan de slag om een gameconcept te bedenken en te visualiseren. Uiteraard gericht op hun thematiek.

Je voelt ‘m aankomen.. Behalve dat je samen met je team een hele leerzame middag beleeft, speelt het “fun” element ook een belangrijke rol.

Collega Erik Liet: “Het is elke keer weer mooi om te zien hoe groepjes in korte tijd een inspirerend gameconcept weten te ontwikkelen en dit direct visueel maken. En het mooie is: het plezier spat er vanaf”.

Ook iets voor jullie?

Wij verzorgen het graag! Bij jullie op locatie of te gast bij ons. Een dagdeel of een dagvullend programma. Wij nemen onze Masterclass box vol materialen mee en verzorgen het!

Interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Info: Ilse van der Hoek, info@madmultimedia.nl of 050-311 03 06