Half oktober waren we al doorgedrongen tot de laatste vijf kandidaten, maar vrijdag 13 november heeft MAD in een zinderende finale dan ook echt de Defensie Innovatie Competitie 2015 op haar naam geschreven. Een fantastisch resultaat! Waar we meer dan trots op zijn!

MAD krijgt hierdoor de kans met haar peer-to-peer learning concept opleiden en trainen binnen het Ministerie van Defensie een nieuwe impuls te geven. Aan de prijsvraag is een cheque van 200.000 euro verbonden.

De Defensie Innovatie Competitie werd dit jaar alweer voor de zesde keer gehouden en is in het leven geroepen om het MKB te stimuleren met creatieve en innovatieve ideeen te komen om de slagvaardigheid van het Ministerie van Defensie te vergroten.

Uiteraard besteden we binnenkort uitgebreid aandacht aan dit heugelijke feit. Dus hou onze website in de gaten!

Zie ook het nieuwsbericht van het Ministerie van Defensie: http://bit.ly/1O1Yl7t

Meer weten? Neem dan contact op met Ilse van der Hoek, via 050 – 311 03 06