Natuurlijk zijn we altijd weer trots als we een nieuw lid aan de MAD familie mogen toevoegen. Deze week bij ons begonnen: Rick Pasveer.

Rick gaat bij MAD als iOS Developer aan de slag. Hij gaat zich focussen op de ontwikkeling van GPAL en andere gamification oplossingen.

Rick studeerde Communicatie en Multimedia Design aan de NHL. Al tijdens zijn studie werkte hij als iOS Ontwikkelaar bij Bouw7; een platform voor de bouwsector waarmee ZZP’ers en MKB bedrijven hun administratie kunnen digitaliseren. Ook na zijn studie heeft hij bij het Friese Bouw7 de nodige ervaring opgedaan.

Bij MAD wacht hem de uitdaging GPAL en onze andere gamification producten naar een hoger plan te tillen. Grote kans dus dat u binnenkort met Rick te maken krijgt. Rick is altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van iOS en weet als geen ander hoe een goede business app in elkaar zit. Wij zitten geramd dus 😉

Welkom Rick! We kijken uit naar onze samenwerking!