Twee maal per jaar organiseert het RIVM een netwerkbijeenkomst voor (arbo) professionals op het gebied van arbeidsveiligheid. Aanstaande vrijdag 11 november is het weer zover. Ook MAD is van de partij. Wij geven deze middag de workshop “serious games & gamification voor veiligheidsdoeleinden”.

Het RIVM heeft het verhogen van arbeidsveiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden er geregeld netwerkbijeenkomsten georganiseerd voor overheid en bedrijfsleven om samen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsveiligheid te delen.

Erik Liet van MAD multimedia zal op de netwerkbijeenkomst van 11 november een workshop geven waarin deelnemers alles leren over serious games & gamification. Vragen als “wat is gamification precies?” en: “waarom is het zo’n krachtig middel om bewustwording en gedragsverandering op het gebied van arbeidsveiligheid te bereiken?” komen voorbij.

Samen direct aan de slag

Belangrijk onderdeel van de workshop vormt het interactieve deel, waarin de deelnemers in groepjes aan de slag gaan om een gameconcept te bedenken en deze direct te visualiseren. Uiteraard gericht op voor hen relevante problematiek.

Tot slot zullen we deelnemen aan de plenaire discussie waarin prikkelende stellingen over onderwerpen die deze middag zijn besproken worden geplaatst.

Al met al belooft het een hele leerzame middag te worden. Wij zien er in ieder geval naar uit.

Tot vrijdag de 11e!