Voor een innovatief product GPAL dat wij momenteel door ontwikkelen voor het Ministerie van Defensie en door middel van pilots introduceren bij diverse gerenommeerde organisaties zoeken wij een technisch én functioneel

TESTER (0,7 FTE)

die de brug kan slaan tussen techniek en klantwensen.

GPAL staat voor Gamified Peer to peer At the job Learning. De GPAL app faciliteert leren op de werkplek. Naast GPAL ontwikkelen wij al 20 jaar (serious) games en willen we ook voor onze lopende projecten het testproces verder gaan professionaliseren.

Wat ga je doen?

In een agile omgeving test jij gedurende de sprints de applicatie en nieuwe features. De app die wij ontwikkelen moet voor zowel IOS als Android getest worden. Je kunt meedenken in de gehele keten van ontwikkeling en bent in staat zelf het testplan op te zetten, scripts te maken en het uitvoeren en analyseren van testen te perfectioneren. Je bevindingen worden vastgelegd in Jira en bespreek je dagelijks met je collega’s. Je gaat grotendeels voor één project aan de slag, maar zal daarnaast ook worden gevraagd andere lopende projecten (games) te testen. Je zorgt continu voor het verbeteren van het testproces.

Wat vragen we?

–       afgeronde HBO/WO opleiding

–       ervaring in het testvak (junior/medior)

–       scripts kunnen maken voor het automatiseren van tests

–       ervaring met het testen van mobiele apps of web apps

–       kennis van programmeertalen is een pre

–       kennis/ervaring met werken in een Agile/Scrum team is een pre

–       ervaring met linux en met de command line is een pre

–       affiniteit met games en gamification

–       passie voor innovatie en de nieuwste ontwikkelingen!

Wat bieden we?

–       Een leuke baan in het centrum van Groningen, waar je met een bevlogen team werkt aan grensverleggende projecten voor gerenommeerde klanten.

–       Een marktconform salaris

–       De mogelijkheid om te excelleren en mee te bouwen aan verdere groei van MAD.

–       Dagelijks een potje voetbal, een gezamenlijke lunch en een wekelijkse borrel om het weekend in te luiden.

–       Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met mogelijkheid tot verlenging

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je cv en/of een link naar je Linkedin profiel en een motivatie naar info@madmultimedia.nl t.a.v. Sonja Rus.

Sollicitatieprocedure

Je kunt reageren op deze vacature tot 15 augustus 2017. In verband met de vakantieperiode ontvang je pas na 15 augustus een reactie van ons. In overleg is de startdatum per 4 september 2017.