GPAL, hét concept voor leren op de werkplek is net in gebruik genomen. En wel bij het Ministerie van Defensie! Maar we zijn op zoek naar meer pioniers! Om te toetsen of GPAL aan de verwachtingen voldoet en om in kaart te brengen wat we nog kunnen verbeteren. Zodat we er samen voor zorgen dat GPAL een nóg krachtiger instrument wordt voor leren op de werkplek!

Waarom meedoen?

Omdat je met GPAL (Gamified Peer to peer At the job Learning) op innovatieve wijze het lerend vermogen van je organisatie een boost geeft! Je stelt je werknemers namelijk in staat om óp de werkplek kennis te delen en van elkaar te leren. Met behulp van gamification principes. En dat is bewezen effectief! Het stelt je in staat afwezigheid van werknemers goed op te vangen, nieuwe werknemers soepel te laten inwerken, job roulatie te faciliteren en het kennisniveau van je werknemers op peil te brengen én houden.

Kortom: GPAL is een krachtig instrument om het collectief geheugen van een organisatie op revolutionaire wijze te versterken. Deelnemen dus!

De voordelen op een rijtje

  • Als eerste in uw branche kennis maken met de voordelen van het innovatieve GPAL
  • GPAL testen bij u op locatie ( u ontvangt iPad mini’s en iBeacons)
  • Support van onze experts
  • Ervaringen delen met collega bedrijven
  • Uw wensen verwerkt in volgende releases van GPAL

Meer informatie?

Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We maken dan een afspraak om u alles te vertelellen over GPAL en om te bekijken hoe we samen GPAL met succes binnen uw organisatie kunnen implementeren.

Info: Erik Liet of Ilse van der Hoek, 050-311 03 06 of info@gpal.nl